Esküvői helyszínek 

 

Gyönyörű esküvőket lehet itthon szervezni, ugyanis dúskálunk a szebbnél szebb helyszínekben!

Minden helyszínnek megvan a maga hangulata, stílusa, és rendkívül széles itthon a paletta. De hidd el nekem, amint beléptek egy terembe, érezni fogjátok, hogy melyik a tiétek, hogy számotokra melyik az igazi!

 

Kastélyszállók

Sokan kedvelik a kastélyszállodákat, amelyek általában nagy termekkel rendelkeznek, tágasak, az emberek jól érzik magukat bennük, bőven jut hely a táncra is.

Ezekbe a gyönyörű reneszánsz vagy barokk kastélyokba általában kovácsoltvas kapun lépünk be, aztán megpillantjuk a csodálatos kertet.

A kastélykert –középen csobogó szökőkúttal – tökéletes helyszín lehet a pár fotózásához!

Kisvendéglők

Vannak, akik inkább a családias hangulatot kedvelik, ahol a rokonok, a barátok, közelebb kerülhetnek egymáshoz, ahol tudnak beszélgetni, táncolni. Ehhez igazán megfelel egy hangulatos kisvendéglő, amiből sok kitűnőt találhatunk Budapest vonzáskörzetében és vidéken is!

Ezek a vendéglők általában nagy kerttel vagy terasszal is rendelkeznek, ahol a rég nem látott családtagok is kellemesen tudnak szót váltani!

Hajók

Akik exkluzív esküvőt szeretnének, exkluzív helyszínen, azoknak

egy Dunán ringatózó hajót ajánlok.

Vannak rendkívül elegánsak, amelyek hatalmas csillárokkal, letisztult stílusú, exkluzív berendezéssel fogadnak benneteket!

Vannak kisebbek, barátságosabbak, családiasabbak, ahol a faanyag dominál, természetes hatást keltve.

Gondoljatok csak bele! Ki ne akarná kimondani a boldogító igent egy ringatózó hajó fedélzetén, miközben lágy zene szól és háttérben a Budai Vár…?

Panorámás éttermek

Rendkívül kedveltek azok a panorámás vacsorahelyszíneim is, ahonnan belátni az egész várost, páratlan élményt nyújtva az esküvői vendégek számára!

Varázslatos Esküvő